Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-breda.nl


  Helderzienden in Breda geven nu hulp.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live helderzienden uit Breda
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-breda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Anne kan je als geen ander weer terug in je eigen kracht zetten. Je een spiegel voorhouden zonder je bekritiseerd te voelen. Een heel fijn medium die ik al een aantal jaren spreek.




Ervaring van Marloes met helderziende Anne   Ervaring van Marloes met helderziende Anne   Ervaring van Marloes geplaatst op 14 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Ik ben jouw number Uno fan. Ben altijd blij als ik jou gesproken heb. Jij brengt altijd mij weer tot rust. Mensen bel haar, krijg je zeker geen spijt van R.




Ervaring van R met helderziende Romyna   Ervaring van R met helderziende Romyna   Ervaring van R geplaatst op 14 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  Nog nooit meegemaakt wat nu gebeurt is, alles klopte wat je via je gisten doorgegeven werd. Ik ben er nog stil van. Mijn lief en ik hebben een geweldig tijd gehad en nu maar open op de volgende stap. Maar ik zal geduld hebben, zoals jij en jouw gidsen mij dat aangeraden hebben. En ik heb me aan mijn woord gehouden, en gedaan wat gedaan moest worden. Ook je kaarten gaven dit advies. WOW, ik ben er nog stil van (en geniet nog na). Dank je wel lieve Adora.




Ervaring van Chantalle met helderziende Adora   Ervaring van Chantalle met helderziende Adora   Ervaring van Chantalle geplaatst op 14 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Heel lieve dame, die bij de feiten blijft, niet langdradig doet, concrete toekomst onthuld, gelijklopend met de "betere" mediums.




Ervaring van C.C met helderziende Mathilda   Ervaring van C.C met helderziende Mathilda   Ervaring van C.C geplaatst op 14 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Bedankt voor mij altijd terug rustig te krijgen .je bent heel goed .zijn al dingen uitgekomen ,nu de rest nog .gr .




Ervaring van Sonia met helderziende Kiki   Ervaring van Sonia met helderziende Kiki   Ervaring van Sonia geplaatst op 13 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Paloma
  Ervaring met helderziende Paloma
  Paloma, je bent een Topper. Echt al zoveel voorspellingen zijn uitgekomen. Ik kijk uit naar 2020 : ). x Dora.




Ervaring van Dora met helderziende Paloma   Ervaring van Dora met helderziende Paloma   Ervaring van Dora geplaatst op 13 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Aangenaam gesprek, voelde de situatie zeer correct aan zonder dat ik ook maar iets zei. Sharida toppie en bedankt, je hebt me aangenaam verrast.




Ervaring van ANS met helderziende Sharida   Ervaring van ANS met helderziende Sharida   Ervaring van ANS geplaatst op 13 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga, alvast een hele fijne mooie kerst voor jou. dat 2020 maar weer een gezond jaar mag brengen want dat is het aller belangrijkste.
Dat je weer net zoveel mensen gaat helpen en kan helpen, steunen als nu je bent nog steeds de beste jou waardering is mega veel waard, je luisterend oor zijn in moeilijke tijden het beste medicijn wat er is. Liefs NY.




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 13 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Poppy-Jo
  Ervaring met helderziende Poppy-Jo
  Wat ben jij geruststellend en je geeft me moed om door te gaan. Rake uitspraken en zonder een moment te twijfelen.
Je bent een KEI in je vak.




Ervaring van M met helderziende Poppy-Jo   Ervaring van M met helderziende Poppy-Jo   Ervaring van M geplaatst op 12 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Poppy-Jo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Kort en krachtig. Een lieve topper.




Ervaring van Jessss met helderziende Olga   Ervaring van Jessss met helderziende Olga   Ervaring van Jessss geplaatst op 12 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Ik ben enorm blij verrast. Ik ben benieuwd of u gelijk zult krijgen. Ik laat het u zeker weten.

Onwijs bedankt.




Ervaring van D met helderziende Yoshua   Ervaring van D met helderziende Yoshua   Ervaring van D geplaatst op 11 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Celine
  Ervaring met helderziende Celine
  Ik stuurde Celine een foto door en vroeg aan de telefoon welke energie ze doorkreeg. En ik moet toegeven ze zat er bonk op alles wat ze omschreef klopte.
Dank je wel Celine.




Ervaring van A. met helderziende Celine   Ervaring van A. met helderziende Celine   Ervaring van A. geplaatst op 11 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sellena
  Ervaring met helderziende Sellena
  Lieve Sellena, op 9/12 de kans gekregen om je te mogen leren kennen. Geen woorden om te omschrijven hoe uniek en straf je bent. Als voelsprieten van goud bestaan, heb jij ze. Ik ben sterk onder de indruk wat je allemaal kon invoelen zonder ik maar iets moest zeggen. Ik kon zelfs niets zeggen, sprakeloos van hoe zuiver je gaves zijn. Je bracht rust, liefde, veel duidelijkheid en tips. Onmogelijk om geen vertrouwen te hebben in je, je zag dingen die niemand anders wist en het klopte volledig.
Ik zou iedereen aanraden om zichzelf het kostbare cadeau te doen om je zeker een keer te bellen.

Dank je wel voor ALLES.
Liefs.




Ervaring van E. met helderziende Sellena   Ervaring van E. met helderziende Sellena   Ervaring van E. geplaatst op 11 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sellena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leandra
  Ervaring met helderziende Leandra
  Mama Leandra, dank u wel.
U heeft mij weer in mn kracht gezet en mn twijfels weggenomen, door uw reading superlief voor uw compliment, echt superlief, u bent een Engel voor mij met een mega grote gouden hart.

Een hele grote knuffel van mij.
Ik heb binnen 10 dagen weer contact met u.

Slaap lekker

R.




Ervaring van R met helderziende Leandra   Ervaring van R met helderziende Leandra   Ervaring van R geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Een lieve en oprechte dame met llieve stem en ze houdt je zeker niet aan het lijntje. Alles wat ze zei klopte en wat ze over de toekomst zei daar geloof ik in.

Bedankt lieve Ysis, ik kan weer positief verder blijven hopen.
Dikke knuffel en tot weder horen.

Het meisje met hartpijn en dat volgend jaar gaat samen wonen :-).




Ervaring van A en G met helderziende Ysis   Ervaring van A en G met helderziende Ysis   Ervaring van A en G geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Ik heb Nina al diverse keren via de mail om antwoord gevraagd. en zij is zo fantastisch goed en lief in wat zij voelt en voorspelt.




Ervaring van Nathalie met helderziende Nina   Ervaring van Nathalie met helderziende Nina   Ervaring van Nathalie geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Celine
  Ervaring met helderziende Celine
  Niet goed lang wachten en verteld helemaal niet wat er speelt.




Ervaring van Lin met helderziende Celine   Ervaring van Lin met helderziende Celine   Ervaring van Lin geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Celine
  Ervaring met helderziende Celine
  Dank je wel. Wat ben jij goed en wat heb je me rust gegeven. Dank je wel voor je gave en je duidelijke woorden.




Ervaring van D. met helderziende Celine   Ervaring van D. met helderziende Celine   Ervaring van D. geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Cassandra, you are the best,

Superrrrbedankt, jij bent en blijft een topper.
Zou iedereen aanraden om jou te bellen.
Jij bent goed in invoelen en je voorspellingen komen uit en mooie tools waar je wat aan hebt.

Grote knuffel

R.




Ervaring van R met helderziende Cassandra   Ervaring van R met helderziende Cassandra   Ervaring van R geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Ik bel al vaak eens met Anouk, en ze is zo verschrikkelijk goed. Ik sta er alle keren versteld van. Ze vertelde dat mijn date de eerste keer niet door ging en de tweede keer wel. Nou ze had het weer helemaal goed. Ik vind haar top.




Ervaring van carolien met helderziende Anouk   Ervaring van carolien met helderziende Anouk   Ervaring van carolien geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  MB wat ben je toch een lieverd, ik bel al vele jaren met jou maar nog elke dag ontzettend blij met jou raad en daad. Ik wens je onwijs fijne feestdagen toe en een gezond 2020 natuurlijk.




Ervaring van Gea met helderziende MB Rhais   Ervaring van Gea met helderziende MB Rhais   Ervaring van Gea geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tabitha
  Ervaring met helderziende Tabitha
  Hartelijk dank voor ons mooie gesprek van daarnet met alle goede en duidelijke antwoorden waarop ik al zo lang zat te wachten. Ik heb dagen geduld moeten hebben en steeds was iemand anders mij voor totdat ik je nu dan eindelijk te pakken kreeg. Ik voel me nu een heel stuk rustiger hoe ik deze antwoorden heb. En hoe zwaar het ook is, ik blijf volhouden omdat ik de afloop reeds ken dankzij jou. Alleen vergat ik om jou nog wat extra uitleg te vragen over dat groot rood kruis dat jullie eerder hadden gezien (je weet toch wat ik bedoel?) Maar voor de rest ben ik superblij met alle antwoorden en adviezen. Ik laat je weten zodra ik weer wat van hem hoor of zie. Groetjes,

Judy xx.




Ervaring van Judy met helderziende Tabitha   Ervaring van Judy met helderziende Tabitha   Ervaring van Judy geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  wouw , fantastisch consulent , ze wist me precies te vertellen wat er aan de hand was en het klopte allemaal , ze heeft me weer hoop gegeven . bedankt lieve Bhartie.




Ervaring van A. met helderziende Bhartie   Ervaring van A. met helderziende Bhartie   Ervaring van A. geplaatst op 9 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Meine
  Ervaring met helderziende Meine
  Meine is een topper vorige week had hij wat voorspeld en er zijn nu al wat dingen uitgekomen top, bliif zo door gaan Meine je hebt echt een mooie gave liefs Angel.




Ervaring van Angel met helderziende Meine   Ervaring van Angel met helderziende Meine   Ervaring van Angel geplaatst op 9 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Yoshua paar keer gesproken, zeer helder voelend en snelle antwoorden, verschillende voorspellingen al uitgekomen. Top Medium .




Ervaring van Anoniem met helderziende Yoshua   Ervaring van Anoniem met helderziende Yoshua   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Danie
  Ervaring met helderziende Danie
  Lieve Danie ik heb net met jou gebeld in verband met mijn overleden man , en ook over mijn dochter.
Hartelijk bedankt voor je hulp. Ik ga het nodige doen. Grtjs.




Ervaring van rita met helderziende Danie   Ervaring van rita met helderziende Danie   Ervaring van rita geplaatst op 9 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Lieve Romyna, na heel lang wachten, je toch te pakken gekregen, dank je wel lieverd voor de gerustelling,

Heel veel liefs,
R.




Ervaring van R met helderziende Romyna   Ervaring van R met helderziende Romyna   Ervaring van R geplaatst op 8 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stephanie
  Ervaring met helderziende Stephanie
  Ik schrijf meteen een getuigenis.
Wat een ontzettend lieve leuke en vlotte dame.
Ziet snel, kan het goed toelichten, en ik kan het plaatsen.
ZEKER de moeite waard om deze lieve vrouw te bellen.

Dankjewel Stephanie
Groetjes van de Boogschutter.




Ervaring van Karin met helderziende Stephanie   Ervaring van Karin met helderziende Stephanie   Ervaring van Karin geplaatst op 8 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maddy
  Ervaring met helderziende Maddy
  Het was een heel fijn gesprek. Je geeft op een heldere manier inzichten waar ik echt veel aan heb. Realistisch, to-the-point en je geeft ook ruimte voor mijn verhaal. Ik dacht dat hij nooit meer contact met mij zou opnemen en na 8 maanden is dat toch gebeurd. Jij bleef het zien en zeggen al had ik de hoop verloren. Je bent een topper .




Ervaring van Anomiem met helderziende Maddy   Ervaring van Anomiem met helderziende Maddy   Ervaring van Anomiem geplaatst op 8 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga,

Wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt. Al onze gesprekken zitten dus in mijn hart en jou steun raak ik nooit meer kwijt je bent de beste.
Liefs NY.




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 8 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stephanie
  Ervaring met helderziende Stephanie
  Wat bent u een topper.zo lief en eerlijk en we hebben net weer zo gelachen. Dank u wel .word heel.spannend nu. Hou u zeker op de hoogte.




Ervaring van Mirjam met helderziende Stephanie   Ervaring van Mirjam met helderziende Stephanie   Ervaring van Mirjam geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Beste Tess, ik bel je nu al een tijdje en steeds met dezelfde vragen. Je bent standvastig in wat je ziet voelt en dat geeft me enorm veel steun en rust. Je loopt een stukje vooruit op mijn levenspad en zonder veel info weet je zo treffend alles te omschrijven. Je bent een topper. Dankjewel.




Ervaring van M E met helderziende Tess   Ervaring van M E met helderziende Tess   Ervaring van M E geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Flabergasted je pikte direct de essentie op en wist exact waar het over ging. Geen algemeenheden maar to the point. Sommige dingen zijn mindet leuk om te horen maar eerlijk en zoals het in realiteit is. Geen sprookjes maar met de voeten op de grond. Hard om horen maar zoveel beter dan verwachtingen scheppen om mij naar de mond te praten. Bedankt Anouk voor je eerlijkheid .




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Vandaag 7 december een prachtige reading gehad. Ik vind Sissy een enorm aangename vrouw, duidelijk en recht voor de raap, ik hou ervan.
Sissy, heel erg bedankt .




Ervaring van Jo met helderziende Sissy   Ervaring van Jo met helderziende Sissy   Ervaring van Jo geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leandra
  Ervaring met helderziende Leandra
  Mama Leandra

Thank you

Gr.

R.




Ervaring van R met helderziende Leandra   Ervaring van R met helderziende Leandra   Ervaring van R geplaatst op 6 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-breda.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-breda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-breda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-breda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden