Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-breda.nl


  Helderzienden in Breda geven nu hulp.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Jos
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-breda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Bedankt voor jouw raad ..alles komt uit zoals jij het ziet. Zeer vlot van antwoord.




Ervaring van Yess met helderziende Jos   Ervaring van Yess met helderziende Jos   Ervaring van Yess geplaatst op 25 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Hallo Jos,

dank voor de enorme steun, hopelijk komen U voorspellingen weldra uit
De situatie voelt heel pijnlijk aan.;.




Ervaring van Carine met helderziende Jos   Ervaring van Carine met helderziende Jos   Ervaring van Carine geplaatst op 23 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Wauw Jos, Je helpt me nu al een tijd door situaties heen. Vorig jaar zei je dat er een einde zou komen aan een bepaalde situatie. Dat is ook gebeurt. Onlangs vroeg ik plagend of ik een lot moest kopen, toen zei je dat ik geld zou terugkrijgen van een instantie. bedrag zou 000, op het einde hebben. Ik kon dit niet plaatsen, en dacht eigenlijk : Yeah right. maar ja hoor binnen 3 dagen nadat ik je gesproken had, ontving ik een brief van de belastingdienst dat ik nog geld terugkreeg van hun. waauw Jos je bent zo zuiver.




Ervaring van S met helderziende Jos   Ervaring van S met helderziende Jos   Ervaring van S geplaatst op 6 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Zuiver in je manier van aanvoelen,rustige en duidelijke uitleg. Topper ben je. Liefs.




Ervaring van Je weet wel wie met helderziende Jos   Ervaring van Je weet wel wie met helderziende Jos   Ervaring van Je weet wel wie geplaatst op 2 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Kort en overtuigend. Hij bevestigde wat ik al voelde. Ik vind het wel een aanrader. Je voelt in zijn stem dat hij eerlijk is en echt zegt wat hij voelt .




Ervaring van S met helderziende Jos   Ervaring van S met helderziende Jos   Ervaring van S geplaatst op 25 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  kort en krachtig, dank je wel x.




Ervaring van sonja met helderziende Jos   Ervaring van sonja met helderziende Jos   Ervaring van sonja geplaatst op 24 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Bedankt Jos, kort maar duidelijk. Afwachten op een goeie afloop.




Ervaring van Arlette met helderziende Jos   Ervaring van Arlette met helderziende Jos   Ervaring van Arlette geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Jos zei JA. ik dacht dat zal wel. en het werd ook een JA. hoop oprecht dat de rest ook een JA is. dank je.




Ervaring van Patricia met helderziende Jos   Ervaring van Patricia met helderziende Jos   Ervaring van Patricia geplaatst op 10 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  To the point . Houd je niet onnodig aan de lijn en verteld direct alles kort en bondig. Echt aanrader. Dank u Jos.




Ervaring van S met helderziende Jos   Ervaring van S met helderziende Jos   Ervaring van S geplaatst op 2 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Aangezien ik met een hele delicate situatie zit en het soms eventjes niet meer weet bel ik Jos op en dan stelt hij mij gerust dat ik moet blijven volhouden.op de manier dat ik bezig ben. dank je jos.




Ervaring van Sabrina met helderziende Jos   Ervaring van Sabrina met helderziende Jos   Ervaring van Sabrina geplaatst op 1 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Geen woorden voor zo een geweldig Super MEDIUM. Bedankt Jos groetjes Jacqueline.




Ervaring van jacqueline met helderziende Jos   Ervaring van jacqueline met helderziende Jos   Ervaring van jacqueline geplaatst op 30 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Kort en to the point. geen overbodige woorden maar wel duidelijk gerichte antwoorden.




Ervaring van Chantal met helderziende Jos   Ervaring van Chantal met helderziende Jos   Ervaring van Chantal geplaatst op 2 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Jos draait er niet omheen, verandert nooit een letter aan vooreerst gedane voorspellingen, en houdt het kort en direct. Daarom geloof ik wel in zijn voorspelling. Tevens bevestiging van wat ik van anderen weet.




Ervaring van chris met helderziende Jos   Ervaring van chris met helderziende Jos   Ervaring van chris geplaatst op 9 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Zonder iets te vertellen zat je er knal op. Kort en bondig en duidelijk. Heb je al enkele keren gebeld en er zijn al paar dingen uitgekomen. Heel overtuigend. Fijne gesprekken. Een echte aanrader. Ik bel je gauw weer. Gr Sonja.




Ervaring van Sonja met helderziende Jos   Ervaring van Sonja met helderziende Jos   Ervaring van Sonja geplaatst op 3 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Wat ik zo goed vind is dat je altijd consequent in dezelfde richting blijft. Je geeft nooit valse hoop en dat kan ik wel appreciŽren. Zal je raad zeker opvolgen.




Ervaring van Chantal met helderziende Jos   Ervaring van Chantal met helderziende Jos   Ervaring van Chantal geplaatst op 3 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Kort, bondig. Ik wacht af, maar in ieder geval kan je niet zeggen dat deze man je onnodig aan de lijn houdt en dat waardeer ik.




Ervaring van C. met helderziende Jos   Ervaring van C. met helderziende Jos   Ervaring van C. geplaatst op 28 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  De eerste keer dat ik Jos sprak dacht ik hmmm wat moet ik hiermee. hij is rustig en geeft echt korte antwoorden op je vragen. Geen uitgebreide verhalen. Hetgeen Jos mij echter vertelde is ook exact door iemand anders vertelt waardoor ik het wel moest geloven. Nu enige tijd verder en tig telefoontjes moet ik zeggen dat Jos altijd goed zit. Afgelopen weekbook toen jk hem vroeg hoe een bepaald gesprek zou uitpakken. Jos zei positief en ik was bang voor het omgekeerde. hij zei alleen, nee jekan dat zeggen dat is heel goed en het zal positief uitpakken. En hij had gelijk. Dank je jos voor je geduld en je gave.




Ervaring van Sha met helderziende Jos   Ervaring van Sha met helderziende Jos   Ervaring van Sha geplaatst op 28 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Kort en krachtig. Jos vertelt geen verhaal, geeft wel direct antwoorden op je vragen. Aanrader als je gerichte vragen hebt.




Ervaring van Thea met helderziende Jos   Ervaring van Thea met helderziende Jos   Ervaring van Thea geplaatst op 29 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Hele aardige man met hele duidelijke antwoorden. Ik hoop echt dat het uitkomt. Zodra ik iets meer weet bel ik u gauw terug maar hij is zeker een aanrader als je duidelijke antwoorden wilt.




Ervaring van Shahiera met helderziende Jos   Ervaring van Shahiera met helderziende Jos   Ervaring van Shahiera geplaatst op 26 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Dank u wel lieve Jos.
Het was een zeer verhelderend gesprek. Wil u bedanken voor uw tijd en voor mezelf vingers crossed. Ik ga u zeker nog een x bellen. Met hele vriendelijke groeten, S.




Ervaring van S. met helderziende Jos   Ervaring van S. met helderziende Jos   Ervaring van S. geplaatst op 3 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  hartelijk dank Jos voor het gesprek. U bent een echte aanrader.




Ervaring van Conny met helderziende Jos   Ervaring van Conny met helderziende Jos   Ervaring van Conny geplaatst op 4 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Ik hoop zo dat je gelijk krijgt met je voorspellingen Jos. Ze geven me de kracht om verder te gaan, maar ik ben ongeduldig.




Ervaring van Chantal met helderziende Jos   Ervaring van Chantal met helderziende Jos   Ervaring van Chantal geplaatst op 1 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Beste Jos. Ik belde je op omdat ik me zorgen maakte. Wellicht was ik bedrogen via marktplaats. Ik belde je op en je stelde me gerust. En ja hoor later op de dag kreeg ik een berichtje dat mijn pakketje de volgende dag op de post gedaan zou worden. Heel erg bedankt voor het consult.




Ervaring van Anoniem met helderziende Jos   Ervaring van Anoniem met helderziende Jos   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Jos. kom zie kom za . bent goede medium .




Ervaring van A J  Kaan met helderziende Jos   Ervaring van A J  Kaan met helderziende Jos   Ervaring van A J Kaan geplaatst op 9 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Gm jos
Wat jij zei klopte.
Bel vd week even want dit was echt super .
Gr thea.




Ervaring van Thea met helderziende Jos   Ervaring van Thea met helderziende Jos   Ervaring van Thea geplaatst op 9 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Beste Jos,

Ik sprak je gisteravond 22-5 over een geheime liefde en vertelde dat hij degene zou zijn die als eerste contact zou opnemen. En dezelfde avond werd gebeld met de vraag om wat te gaan drinken. Heel erg bedankt voor je consult.




Ervaring van Anoniem met helderziende Jos   Ervaring van Anoniem met helderziende Jos   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Dag Jos,
Mijn excuses voor het abrupte einde. Ik had niet opgelet dat ik nog maar zo weinig credits over had. Uw adviezen helpen me steeds heel erg. Tot een volgende keer.
Sonja.




Ervaring van Sonja met helderziende Jos   Ervaring van Sonja met helderziende Jos   Ervaring van Sonja geplaatst op 21 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Dag Jos, 3 dagen geleden sprak ik je. Toen gaf je mij twee antwoorden: er komt weer contact (uiterlijk binnen een maand); uiteindelijk komt het weer goed. Je eerste antwoord werd vandaag bevestigd. Ik ontving een e-mail. Volgens jou ontvang ik er binnen een week nogeen, die meer to the point is. Ik heb vertrouwen. Dankjewel.




Ervaring van L. met helderziende Jos   Ervaring van L. met helderziende Jos   Ervaring van L. geplaatst op 14 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Dankjewel, Jos. Voor dit duidelijke, heldere en fijne gesprek. Ik hoop dat je het bij het rechte eind hebt. Hartelijke groet.




Ervaring van L. met helderziende Jos   Ervaring van L. met helderziende Jos   Ervaring van L. geplaatst op 11 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Beste Jos

dank u wel. ik ben sprakeloos. Dus hij neemt contact met mij op .binnen nu en een maand.ik laat het u weten.


Groet
J.




Ervaring van j met helderziende Jos   Ervaring van j met helderziende Jos   Ervaring van j geplaatst op 4 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Aangezien je zo overtuigend bent Jos. Hou ik je op de hoogte wanneer het werkelijkheid wordt.




Ervaring van Chantal met helderziende Jos   Ervaring van Chantal met helderziende Jos   Ervaring van Chantal geplaatst op 29 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  To the point. duidelijke, klare taal.




Ervaring van Chantal met helderziende Jos   Ervaring van Chantal met helderziende Jos   Ervaring van Chantal geplaatst op 23 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Bedankt voor de toekomst voorspelling. en een warme groet uit Friesland .




Ervaring van jochemj met helderziende Jos   Ervaring van jochemj met helderziende Jos   Ervaring van jochemj geplaatst op 22 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Ik ben teleurgesteld in mijn liefdesleven. en dat is nooit niet anders geweest. ik had mijn grote liefde 4jr. maar in die 4 jr tussen poses uit elkaar, aantrekken afstoten. in die periodes ook korte andere relaties gehad. maar mijn grote liefde niet kunnen vergeten. maar met veel verdriet af moeten geven want hij is nu overleden. de andere zit vast in een ongelukkige relatie.

Nu krijg ik de moeiste boodschap ooit.
Mijn grote liefde is goed over, en houd ook van mij. Jos zegt, hij staat achter mij en is mijn beschermengel nu.

Bij die ander die in deze ongelukkige relatie zit, komt een breuk.
Hij is verliefd op mij. Hij komt bij mij terug en er word voorzichtig een langdurige relatie opgebouwd.

Met deze boodschap maakt Jos me heel gelukkig. Nu kan ik helen en met het gevoel verder, dadelijk mijn 2 liefdes voor altijd bij me te hebben.

Duizendmaal dank. voor dit vreugde sprongetje in deze donkere tijd waarin ik vast zat in mijn verdriet.
Ik laat nog weten hoe de uitkomst is.

Maar mijn gevoel is in iedergeval bevestigd.




Ervaring van jolanda met helderziende Jos   Ervaring van jolanda met helderziende Jos   Ervaring van jolanda geplaatst op 20 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Helemaal supertevreden over Jos.fijn mens.




Ervaring van J met helderziende Jos   Ervaring van J met helderziende Jos   Ervaring van J geplaatst op 12 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-breda.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-breda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-breda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-breda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden