Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-breda.nl


  Helderzienden in Breda geven nu hulp.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Lindes
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-breda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lindes
  Ervaring met helderziende Lindes
  Lindes, dank voor je goede inzicht. Ik heb dit ook zeker verwacht. Ik zal het inderdaad wat tijd moeten geven en de mooie momenten waarderen.




Ervaring van PD met helderziende Lindes   Ervaring van PD met helderziende Lindes   Ervaring van PD geplaatst op 24 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lindes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lindes
  Ervaring met helderziende Lindes
  Leuk en goed gesprek gehad. Veel informatie gekregen en nu hopen en afwachten. Groetjes.




Ervaring van Nicolle met helderziende Lindes   Ervaring van Nicolle met helderziende Lindes   Ervaring van Nicolle geplaatst op 5 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lindes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lindes
  Ervaring met helderziende Lindes
  Kan mij alleen maar aansluiten met de voorgaande getuigenissen. Dank U wel Lindes, veel succes nog.




Ervaring van anoniem met helderziende Lindes   Ervaring van anoniem met helderziende Lindes   Ervaring van anoniem geplaatst op 4 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lindes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lindes
  Ervaring met helderziende Lindes
  Soms blijk je vooral een coach nodig te hebben. Van Lindes krijg je wat je nodig hebt. Soms zijn dat haar paranormale gaven, soms haar coaching. Soms een combinatie. Allemaal goed.




Ervaring van echo met helderziende Lindes   Ervaring van echo met helderziende Lindes   Ervaring van echo geplaatst op 7 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lindes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lindes
  Ervaring met helderziende Lindes
  Erg goed. Als medium en als coach. Ze heeft het telkens weer bij het rechte eind gehad. Absoluut een aanrader.




Ervaring van Vrije vogel met helderziende Lindes   Ervaring van Vrije vogel met helderziende Lindes   Ervaring van Vrije vogel geplaatst op 20 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lindes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lindes
  Ervaring met helderziende Lindes
  Bedankt voor dit positief en gezellig gesprek. Ik laat het je weten over beide zaken. Opgeven is geen optie.




Ervaring van Sandrien met helderziende Lindes   Ervaring van Sandrien met helderziende Lindes   Ervaring van Sandrien geplaatst op 19 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lindes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lindes
  Ervaring met helderziende Lindes
  Lindes, ik had je al veel eerder moeten ontdekken. Je bent een waar geschenk. voor iedere ziel opzoek naar zijn innerlijke spirituele ware zelf .




Ervaring van Olga met helderziende Lindes   Ervaring van Olga met helderziende Lindes   Ervaring van Olga geplaatst op 3 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lindes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lindes
  Ervaring met helderziende Lindes
  Beste Lindes, dank je wel voor je consult en wijze raad. Ik zal mijn balans weer moeten vinden en mij emotioneel versterken. Nogmaals dank je wel. Ik zal je zeker een keer bellen.




Ervaring van Sheila met helderziende Lindes   Ervaring van Sheila met helderziende Lindes   Ervaring van Sheila geplaatst op 26 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Lindes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lindes
  Ervaring met helderziende Lindes
  Lieve Lindes,
helder en duidelijk advies, dat geef je zeker.
Jouw steuntje in de rug en bevestiging wat betreft loslaten, was ik heel erg aan toe.

Tot een andere keer, dank je wel hoor




Ervaring van Christa met helderziende Lindes   Ervaring van Christa met helderziende Lindes   Ervaring van Christa geplaatst op 5 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lindes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lindes
  Ervaring met helderziende Lindes
  Heb je zojuist gesproken.
Dank U voor alle adviezen.

Fijne dagen toegewenst




Ervaring van Ch. met helderziende Lindes   Ervaring van Ch. met helderziende Lindes   Ervaring van Ch. geplaatst op 14 december 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Lindes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lindes
  Ervaring met helderziende Lindes
  Een eerlijk en direct persoon, soms valt dat een beetje verkeerd maar dat ligt vooral bij mezelf.. Dat weet ik.

Zojuist een fijn gesprek gehad, even heavy maar wel duidelijkheid gekregen en inderdaad ik kan dit alleen!
En het was gewoon een rot dag, weg met die negativiteit.

Dankje voor alles!

Gr. Iris




Ervaring van Iris met helderziende Lindes   Ervaring van Iris met helderziende Lindes   Ervaring van Iris geplaatst op 8 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Lindes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lindes
  Ervaring met helderziende Lindes
  Hoi Lindes, sorry voor het aprubte einde maar je hebt me al een heel eind in de goede richting gezet. Bedankt hiervoor.
Groetjes
Heidi




Ervaring van Heidi Van Rooy met helderziende Lindes   Ervaring van Heidi Van Rooy met helderziende Lindes   Ervaring van Heidi Van Rooy geplaatst op 25 september 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Lindes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lindes
  Ervaring met helderziende Lindes
  Dank je wel voor je steun en inzicht.




Ervaring van C met helderziende Lindes   Ervaring van C met helderziende Lindes   Ervaring van C geplaatst op 6 juli 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Lindes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lindes
  Ervaring met helderziende Lindes
  Dank je wel voor uw goed advies.
Kan precies aanvoelen waar het probleem ligt!




Ervaring van Anoniem met helderziende Lindes   Ervaring van Anoniem met helderziende Lindes   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 mei 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Lindes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lindes
  Ervaring met helderziende Lindes
  Ik vind je echt geweldig, Dank je wel, tot een volgende

Liefs




Ervaring van Christa met helderziende Lindes   Ervaring van Christa met helderziende Lindes   Ervaring van Christa geplaatst op 10 februari 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Lindes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lindes
  Ervaring met helderziende Lindes
  IK WIL U BEDANKEN VOOR DE READING HEB ER WEL WAT AAN GEHAD EN ZAL ER GOED OVER NADENKEN EN GA U ZEKER NOG EENS BELLEN GROETJES SILVIA




Ervaring van SILVIA met helderziende Lindes   Ervaring van SILVIA met helderziende Lindes   Ervaring van SILVIA geplaatst op 9 december 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Lindes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lindes
  Ervaring met helderziende Lindes
  Eerst een foto reading gedaan met een verassende mail terug , uit nieuwschierigheid gebeld . Een bijzonder leuk gesprek gehad waar ik veel aan heb . Bedankt lindes , ik ga er zeker aan werken ! En ga je zeker nog een keer bellen Liefs Carola




Ervaring van Carola met helderziende Lindes   Ervaring van Carola met helderziende Lindes   Ervaring van Carola geplaatst op 22 augustus 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Lindes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lindes
  Ervaring met helderziende Lindes
  Een zuivere vrouw die in alle rust zegt wat zij ziet precies zoals het is.
Mag ik je bedanken voor je wijze woorden die een helder beeld geven van mijn situatie.
J




Ervaring van J met helderziende Lindes   Ervaring van J met helderziende Lindes   Ervaring van J geplaatst op 17 augustus 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Lindes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lindes
  Ervaring met helderziende Lindes
  sprakeloos ... voor het eerst sinds maanden het gevoel dat ik opnieuw vrij kan ademen en dat eindelijk, eindelijk iemand mij begrijpt zonder te veroordelen. Lindes, je bent echt een grote madam, dit consult vergeet ik nooit!




Ervaring van Nadine met helderziende Lindes   Ervaring van Nadine met helderziende Lindes   Ervaring van Nadine geplaatst op 14 juni 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Lindes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lindes
  Ervaring met helderziende Lindes
  Ha Lindes, ik zou bijna het idee krijgen dat wij dit gesprek niet mochten voeren. Hahahaha
Heel erg bedankt voor alle inzichten en adviezen.
Als ik iets meer weet, krijg je het zeker te horen,Liefs van Christa




Ervaring van Christa met helderziende Lindes   Ervaring van Christa met helderziende Lindes   Ervaring van Christa geplaatst op 26 mei 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Lindes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lindes
  Ervaring met helderziende Lindes
  Bedankt Lindes voor u steun en inzicht van onze gesprek,zal de stap verder doen zoals we in onze gesprek vertelt, bedankt voor alles... Heb verder moed nu in de situatie die ik nu leeft...

Vriendelijke Groeten;
Cindy




Ervaring van Cindy met helderziende Lindes   Ervaring van Cindy met helderziende Lindes   Ervaring van Cindy geplaatst op 22 mei 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Lindes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lindes
  Ervaring met helderziende Lindes
  Dank je wel Lindes, je concrete hulp met inzicht in kaarten en aansporen tot daadkracht hebben mij resultaat gegeven. Inderdaad,
inzicht en een duw in de rug met verwijzing naar eigen verantwoordelijkheid kunnen situaties radicaal omdraaien. Dit is ook in mijn verhaal gebeurd met een bijna onwrikbare verzekeringssituatie die door daadkracht werd getransformeerd!
Een dikke bedankt!!!!!!!!!! Anne-Marie




Ervaring van anne-marie met helderziende Lindes   Ervaring van anne-marie met helderziende Lindes   Ervaring van anne-marie geplaatst op 17 april 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Lindes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lindes
  Ervaring met helderziende Lindes
  Lieve Lindes,

Bedankt voor je duidelijk gesprek, ik heb hier veel van geleerd:)zal goed na denken..




Ervaring van daisy met helderziende Lindes   Ervaring van daisy met helderziende Lindes   Ervaring van daisy geplaatst op 30 maart 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Lindes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lindes
  Ervaring met helderziende Lindes
  WOW Lindes ontzettend bedankt voor de bemoedigende woorden!!!
Een bijzondere,lieve vrouw die ik zeer zeker nog een keer terug bel om te vertellen hoe het verder is vergaan,maar alles wat u zegt klopt en ik ga ervoor!!!Dank u wel!!!!!!!




Ervaring van b met helderziende Lindes   Ervaring van b met helderziende Lindes   Ervaring van b geplaatst op 27 februari 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Lindes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lindes
  Ervaring met helderziende Lindes
  Ik heb Lindes nu een paar keer gesproken en alles wat zij in de kaarten ziet komt uit, een hele lieve vrouw die met begrip en geduld heel goed de situatie weet weer te geven. Bedankt!




Ervaring van D met helderziende Lindes   Ervaring van D met helderziende Lindes   Ervaring van D geplaatst op 16 september 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Lindes  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-breda.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-breda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-breda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-breda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden