Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-breda.nl


  Helderzienden in Breda geven nu hulp.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Sanne
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-breda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Sanne, het is gebeurd zoals je me vertelde, en ik heb me staande gehouden. Was niet leuk maar heb zoveel aan jou woorden gehad. Je bent voor mij een topper en grote steun ook in de minder leuke tijden. Lieve mensen Sanne is eerlijk en 1 van de beste mediums. Geef advies en goede raad. Kortom een topper.

Namste Lin.
.




Ervaring van Lin met helderziende Sanne   Ervaring van Lin met helderziende Sanne   Ervaring van Lin geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Een lief eerlijk en oprecht medium, kan je veel vertellen ik was in tranen, maar tijdens het gesprek heeft ze me weer laten lachen. En ze voelde me zo goed aan geweldig.

Dankjewel voor wie je bent, nogmaals dank Ria.




Ervaring van Ria met helderziende Sanne   Ervaring van Ria met helderziende Sanne   Ervaring van Ria geplaatst op 29 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Hoi Sanne ,

Ja energetisch zat ik juist met clown.
Dat andere vindt ik nu super spannend ga het zeker proberen voor ik ga slapen
Altijd leuk je te spreken
Groetjes R.




Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R geplaatst op 28 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Sanne je had helemaal gelijk, het gesprek is geweest door jou was ik voorbereid, deed even zeer maar herpakken. Je bent het beste liefste en het allermooiste medium ever.
X Marley.




Ervaring van Marley met helderziende Sanne   Ervaring van Marley met helderziende Sanne   Ervaring van Marley geplaatst op 27 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Lieve Sanne,
Ik spreek je nu al een tijdje en ben blij dat ik je op de lijn gevonden hebt. Je bent echt mijn spirituele coach je hebt me heel veel geholpen, en je blijft dat steeds doen wat ik heel fijn vind. Gisterochtend had ik je gesproken, je zei het gaat niet lang meer duren voor ik iets ga horen, en ja zelfde ochtend nog iets gehoord je voorspelling is uitgekomen, en ik ga ervan uit dat je overige voorspellingen ook uitgaan komen, je bent super goed, ik raad iedereen jou ook aan.
Veel liefs L.




Ervaring van L... met helderziende Sanne   Ervaring van L... met helderziende Sanne   Ervaring van L... geplaatst op 23 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Sanne is voor mij de absolute nr 1, heb van haar zoveel liefde kracht en respect ontvangen, en ook zijn er al dingen uitgekomen. Een lieverd is het maar weet ook waar ze over praat, en geef je zoveel gevoel van eigenwaarde en respect, was mezelf echt kwijt maar door deze topper weer terug in m,n kracht. Dankjewel mijn nr 1 xxxx.




Ervaring van Diana met helderziende Sanne   Ervaring van Diana met helderziende Sanne   Ervaring van Diana geplaatst op 21 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Een medium met het hart op de juiste plaats en me door een moeilijke tijd heen helpt. Eerlijk oprecht en zonder te oordelen. Dankbaar dat ik je heb gevonden.

Ik voel me bevoorrecht en een dankbaar man.




Ervaring van Jan met helderziende Sanne   Ervaring van Jan met helderziende Sanne   Ervaring van Jan geplaatst op 13 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Wat een geweldig medium, veel gezegd en zat met open mond te luisteren, hoe ze dit zo kon weten. Geweldig je gaat me vaker horen.

Dankje voor het geweldig mooie consult.
.




Ervaring van Lucia met helderziende Sanne   Ervaring van Lucia met helderziende Sanne   Ervaring van Lucia geplaatst op 6 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Wat een super lief mens en medium ben je. Ben zo blij dat ik je eindelijk gesproken heb, veel duidelijk geworden. Ben heel blij met je lieve woorden en wijze uitspraken. Ga zeker mezelf voorop stellen, had ik al moeten doen maar door uw krachtige uitspraken gaat dit lukken.

Je hoort me zeker nog knuffel Dana.




Ervaring van Dana met helderziende Sanne   Ervaring van Dana met helderziende Sanne   Ervaring van Dana geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Hallo Sanne. Het klopt wat u zegt. Eerst terug rust.

R.




Ervaring van Rita met helderziende Sanne   Ervaring van Rita met helderziende Sanne   Ervaring van Rita geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Lieve Sanne, ik bel al even en moet je zeggen dankjewel. Jij heb aldoor gezegd lieverd het komt goed maar voor nu loslaten, mede door jou hulp gelukt. En nu is het allemaal op z,n plaats gekomen, ik ben gelukkig nu het is uitgekomen xxxx Zo dankbaar dat jij er voor me bent.

Your make the world looks better, angel Sanne. DIKKE XXXX LIN.




Ervaring van Lin met helderziende Sanne   Ervaring van Lin met helderziende Sanne   Ervaring van Lin geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Lieve Sanne

Ja ,jij mag dat zeggen die clown.
Ik benieuwd wat je voorspelden als het gebeurd val ik van mijn stoel
Groetjes R.




Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R geplaatst op 17 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Lieve Sanne,

Ik heb je zojuist gesproken wat een heel fijn gesprek was die mijn gevoelens bevestigde. Je hebt van begin tot eind alles goed gezien en gevoeld.
Zelfs de bewoordingen die ik in mijn brief heb gebruikt aan mijn ex., die noemde jij op. Heel bizar.
Je voelt vertrouwd en bent een topper.
Dankjewel voor het gesprek en zal je zeker gauw weer bellen.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sanne   Ervaring van Anoniem met helderziende Sanne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Sanne whoop whoop, je laat me al even weten dat ik niet voor niks aan het wachten was, tijd had het nodig zij je. En gisteravond vanuit het niets een mooi gesprek gehad met hem en morgen, zie ik hem. Had het niet meer verwacht.Je bent een kanjer en hoe het ook gaat lopen je heb gelijk gehad.

Your my angel. Xxx.




Ervaring van Marley met helderziende Sanne   Ervaring van Marley met helderziende Sanne   Ervaring van Marley geplaatst op 16 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Lieve Sanne, Ik spreek je al een hele tijd, en ik ben zo blij dat ik je gevonden hebt op de lijn.

Je bent super goed en heel lief. je help me ook met mijn spiritualiteit wat ik heel fijn en prettig vind, ik kan elke vraag bij je terecht super is dat.

Gisteravond had ik je gesproken en je voorspelling is uitgekomen, je zei dat ik zou gaan dromen en ja hoor ik heb gedroomd en me droom heeft ook veel gezegd jij bent gewoon super goed ik raad iedereen aan om je te bellen.

Veel liefs en een dikke knuffel L.




Ervaring van L met helderziende Sanne   Ervaring van L met helderziende Sanne   Ervaring van L geplaatst op 10 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Lieve Sanne,
Ik spreek je al een hele tijd, en ik ben zo blij dat ik je gevonden hebt op de lijn. Je bent super goed en heel lief.je help me ook met mijn spiritualiteit wat ik heel fijn en prettig vind, ik kan elke vraag bij je terecht super is dat. Gisteravond had ik je gesproken en je voorspelling is uitgekomen, je zei dat ik zou gaan dromen en ja hoor ik heb gedroomd en me droom heeft ook veel gezegd jij bent gewoon super goed ik raad iedereen aan om je te bellen. Veel liefs en een dikke knuffel L.




Ervaring van L... met helderziende Sanne   Ervaring van L... met helderziende Sanne   Ervaring van L... geplaatst op 10 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Hoi Sanne ,

Ik geloof je ze betreft N . komt goed ,met alles
Je blijft mijn favoriete xxx
Bedankt voor de Reading.




Ervaring van Rita met helderziende Sanne   Ervaring van Rita met helderziende Sanne   Ervaring van Rita geplaatst op 5 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  1 van de topmediums hier, al zoveel uitgekomen in de tijd dat ik haar spreekt, en ze zet je zo in je kracht heel bijzonder. Voor een ieder die het nodig heeft, ze krijgt van mij een ontelbaar gouden sterren, omdat het zelf een diamant is.

Xxxx tot snel Lieverd Marley.




Ervaring van Marley met helderziende Sanne   Ervaring van Marley met helderziende Sanne   Ervaring van Marley geplaatst op 4 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Een top en oprecht medium is het, zo krachtig en met veel humor, ook je geduld stel ik op prijs, je bent een parel. En wat je hebt gezegd kwam 2 uur later uit, kreeg een apje het begin is er

Heel veel dank Ria.




Ervaring van Ria met helderziende Sanne   Ervaring van Ria met helderziende Sanne   Ervaring van Ria geplaatst op 30 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Dag Sanne, hartelijk dank. Ik hoop echt dat dit de laatste loodjes zijn en dat hij eindelijk de knopen doorhakt. Heel erg bedankt voor het bedrag wat is teruggegeven, erg lief. Liefs Raveena.




Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R geplaatst op 28 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Jeetje Sanne wat een geweldige reading gaf je me, ben er nog een beetje beduusd van.Wilde je zo graag spreken en nu na weken eindelijk gelukt. Was het wachten waard, en als je verrast wil worden dit medium is een engel. Voor mij een openbaring.




Ervaring van Nasiri met helderziende Sanne   Ervaring van Nasiri met helderziende Sanne   Ervaring van Nasiri geplaatst op 26 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Lieve Sanne
Allereerst bedankt voor je in zet voor de mensheid .
En bedankt voor je goede inzicht weer, stay safe xxx.




Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R geplaatst op 15 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Wat een lieve dame ben je toch Sanne, geen woorden voor en wat je me kon vertellen was ongeloofelijk. Was net alsof je in m,n hoofd kon kijken, zo raak was dat. Je heb gelijk moet meer op m,n gevoel vertrouwen. Dankjewel je bent een echte Engel. Door jou zie ik het weer zitten.

Liefs Diana xxx.




Ervaring van Diana met helderziende Sanne   Ervaring van Diana met helderziende Sanne   Ervaring van Diana geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Wat heb ik de laatste maanden geworsteld met m,n eigen spirituele groei, ik was onrustig verdrietig boos, maar dankzij Sanne en haar hulp ben ik met me zelf aan het werk gegaan en sta nu vol energie en plezier weer in het leven, en geniet van de kleinde dingen. Lieve Sanne mijn dank is heel groot en je bent een echte parel op de lijn. Dankje voor alles vooral voor je geduld en oprechtheid, en je gaat me zeker weer horen maar dan blij en opgewekt. xoxo Mar.




Ervaring van Mar met helderziende Sanne   Ervaring van Mar met helderziende Sanne   Ervaring van Mar geplaatst op 17 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Ik voelde me zo onrustig, maar jij heb me zoveel verteld dat ik weet waarom dit was, je bent voor mij de 1 van beste mediums, maar ook de liefste.
Ook dingen die je niet kon weten benoemde je, kan alleen maar zeggen Dankjewel Sanne voor je liefde en je geduld.

En bedankt voor de lach in mijn hart xxxxAysa.




Ervaring van Aysa met helderziende Sanne   Ervaring van Aysa met helderziende Sanne   Ervaring van Aysa geplaatst op 15 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Niemand heeft me nog nooit zo kunnen verassen als, Sanne. Van a tot z wist ze de situatie te beschrijven. Dank hiervoor want wat je zag en vertelde kon niemand weten. Je bent super medium, zo helder en duidelijk.

Ik zeg en ik sprak een engel. Janny.




Ervaring van Janny met helderziende Sanne   Ervaring van Janny met helderziende Sanne   Ervaring van Janny geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Hoi Sanne

Je hebt het zeer goed aangevoeld klopt. Zoals een bus.
Hopelijk krijg je wel gelijk met werk ????.




Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Sanne is een lief en eerlijke vrouw, voelde mij goed aan en ze zij je gaat snel weer wat horen, pas op heeft ze ook gezegd kan ieder moment maar hou het op een week, Maar nog voor we klaar waren met het gesprek kwam er al bericht binnen. Magische dame en in goed contact met het universum. Hoop dat je nog veel mensen een magisch moment mag geven.
Dankjewel je bent een engel xxxxx.




Ervaring van Essie met helderziende Sanne   Ervaring van Essie met helderziende Sanne   Ervaring van Essie geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Wouw , amai je hebt me weeral omver geblazen met u fotoreading , u voorspelling is 5 u later uitgekomen , hoe doe jij dat toch.
Heel straf geen woorden voor Toppie ..
CA.




Ervaring van CA met helderziende Sanne   Ervaring van CA met helderziende Sanne   Ervaring van CA geplaatst op 12 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Sanne je bent geweldig, heb van hem gehoord wat je had gezegd, en ondanks dat het niet leuk was, rust in mijn hart en hoofd. Je bent echt super lief en een eerlijke nuchtere vrouw. Gewoon de beste voor mij.

Girlspower Matty x.




Ervaring van Matty met helderziende Sanne   Ervaring van Matty met helderziende Sanne   Ervaring van Matty geplaatst op 30 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Hoi Sanne.
Bedankt dat je me er tussen genomen hebt .
Man, man wat ben je toch goed, en inderdaad niet wat ik wou horen ???????????????????.




Ervaring van ???????? met helderziende Sanne   Ervaring van ???????? met helderziende Sanne   Ervaring van ???????? geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Beste Sanne

Nu was leuk je stem is te horen .
Ja bedankt voor het gesprek spijtig dat de minuten op waren.
Nu dat laatste ben ik wel benieuwd naar.
Groetjes R.




Ervaring van Rita met helderziende Sanne   Ervaring van Rita met helderziende Sanne   Ervaring van Rita geplaatst op 11 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Hoi Sanne ,

Betreft die energie klopt perfect . Het was en bevestiging van wat ik voel
Je ziet het zoals het is ook betreft dat andere hoop ik .
Bedankt al vast R.




Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R geplaatst op 10 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Hoi Sanne. Sorry maar zoals gezegd de verbinding zou zeg weg vallen Ik twijfel niet aan jou, Ik twijfel meer aan de situatie. Jij blijft hetzelfde zeggen en zien, maar ik zie hier helaas anders gebeuren, volgens jou is dat normaal. Ik zal jou spoedig weer terugbellen. Wel dank ik jou voor datgeen wat je tot nu toe heb gedaan en gezegd inzake C. Hoop echt dat het uitkomt en dat ik weer met haar in contact kom en dat zij de blokkade opheft.

Met liefdevolle groet, M (Je zuiderbuur).




Ervaring van Maarten met helderziende Sanne   Ervaring van Maarten met helderziende Sanne   Ervaring van Maarten geplaatst op 4 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Gisteren een blanco reading van deze dame gehad, ze kwam gelijk bij de kern van mijn probleem. Was echt totaal verrast, nog nooit meegemaakt. Deze lieve warme vrouw is in mijn ogen een wonder. Dankjewel Sanne ook voor je adviezen in deze geweldig.

Groeten van Rick een nog steeds verasste man.




Ervaring van Rick met helderziende Sanne   Ervaring van Rick met helderziende Sanne   Ervaring van Rick geplaatst op 3 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-breda.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-breda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-breda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-breda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden