Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-breda.nl


  Helderzienden in Breda geven nu hulp.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live helderzienden uit Breda
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-breda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Thaiis
  Ervaring met helderziende Thaiis
  Lieve Thaiis, ik heb je voor de eerste keer gesproken. Maar wat ben jij ee topper. Ik hoop dat je mooie voorspellingen mogen uitkomen en dat ik een liefdesrelatie mag krijgen met de man van dansles en ik snel een nieuwe baan krijg. Ik laat het je zeker weten. xxx.




Ervaring van Anoniem met helderziende Thaiis   Ervaring van Anoniem met helderziende Thaiis   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Wow Gunter, wat een voorspelling. Jij bent de eerste die ik laat weten als dit realiteit wordt, want nu lijkt het nog een grote fantasie. Collega's vn jou zijn een stuk minder uitgebreid in hun antwoorden.




Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 20 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Lieve Cassandra, u had gelijk. U heeft altijd gelijk. U bent de enige die vaak precies ziet hoe de zaken gaan lopen. Bedankt, mijn dochter en ik gaan van de rust genieten.




Ervaring van Anoniem met helderziende Cassandra   Ervaring van Anoniem met helderziende Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bertt
  Ervaring met helderziende Bertt
  Beste Bertt, bedankt voor het luisteren naar mijn verhaal. Wat jij vertelde klopte allemaal, je zei ook om naar me zelf te luisteren en mijn hart te volgen. Wat het verleden betreft moet ik echt eens achter mij laten. Het klopte allemaal wat jij vertelde en het gaf mij weer rust. Nog bedankt Bertt je bent een kanjer.




Ervaring van Floor met helderziende Bertt   Ervaring van Floor met helderziende Bertt   Ervaring van Floor geplaatst op 20 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Lieve Christelle Lichtgever, gisteren heb ik een sollicitatiegesprek gehad voor een nieuwe baan. Jij gaf mij al eerder aan dat dit bedrijf het niet gaat worden. Goed gezien. Heb te horen gekregen dat ze verder gaan met een andere kandidaat. Goed gezien op naar een andere baan. Liefs xxx.




Ervaring van Anoniem met helderziende Christelle   Ervaring van Anoniem met helderziende Christelle   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Heb Cassandra heel vaak aan de lijn gehad. Wat een lieve vrouw. Heel zuiver ook en wat ze zegt komt ook echt zo uit. Bedankt Cassandra. Dikke knuffel J.




Ervaring van J. met helderziende Cassandra   Ervaring van J. met helderziende Cassandra   Ervaring van J. geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sabine
  Ervaring met helderziende Sabine
  Sabine is echt een aanrader en een schat van een vrouw. Noemt heel veel dingen op dus hou je pen en papier in de aanslag. Alles wat zij zegt komt ook echt uit. Voor mij 10 sterren waard. Liefs, C. PS het weegschaal verhaal.




Ervaring van C. met helderziende Sabine   Ervaring van C. met helderziende Sabine   Ervaring van C. geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Monique, ik heb paar weken geleden een consult van je gehad. En je voorspelling is uitgekomen. Ik heb die baan die ik zo graag wilde. Je bent fantastisch. Dank je wel, liefs Jenny.




Ervaring van Jenny met helderziende Monique   Ervaring van Jenny met helderziende Monique   Ervaring van Jenny geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Ik bel je al jaren en altijd heb je het goed. Onvoorstelbaar goed ben je. Naar mijn weten ben je de beste hier op de lijn. Lieve groetjes je weet wel wie.




Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Sissy is to the point. Binnen 'no time' zoveel informatie dat je van haar krijgt is echt ongelooflijk. Alles wat ze tot op heden heeft verteld is al uitgekomen. Je bent TOP en 1 van de beste bij mediums.nl.




Ervaring van anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van anoniem geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kachina
  Ervaring met helderziende Kachina
  Kachina

Ik heb je net gesproken gehad, je bent een heel goed medium. Wat je me wist te vertellen was perfect gewoon. Dankjewel meis ik bel je snel weer. Liefs Annemie.




Ervaring van Annemie met helderziende Kachina   Ervaring van Annemie met helderziende Kachina   Ervaring van Annemie geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kachina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alex
  Ervaring met helderziende Alex
  Alex, bedankt voor het fijne gesprek. Ik heb duidelijke antwoorden en inzichten gekregen. Met vriendelijke groeten, Anton.




Ervaring van A met helderziende Alex   Ervaring van A met helderziende Alex   Ervaring van A geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Dank je wel Sharida voor het mooie gesprek en de geruststelling. Ga proberen het geduld nog op te brengen. Je hebt me weer het vertrouwen gegeven dat het goed gaat komen. Kon je helaas niet meer bedanken omdat de credits op waren.




Ervaring van A met helderziende Sharida   Ervaring van A met helderziende Sharida   Ervaring van A geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Beste Petrus, bedankt voor de mooie reading. Je bent een aanrader.
Groet, S.




Ervaring van S met helderziende Petrus   Ervaring van S met helderziende Petrus   Ervaring van S geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Het eerste contact en kreeg een uitgebreid en volledige uiteenzetting van onze situatie. Wat je over mij zegt klopt alvast en een aantal zaken over hem weet ik ook dat die kloppen, dus. Nu hopen dat de rest ook uitkomt.




Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Net een heel fijn gesprek gehad. Ze bevestigde wat ik zelf al vermoede en dit geeft mij nog meer vertrouwen. Ik hoop dat de rest van je voorspelling uit gaat komen. Super bedankt voor dit fijne gesprek ik raad het zeker aan met deze dame het gesprek aan te gaan. Zelf wens ik jou ook het aller beste. X.




Ervaring van . met helderziende Angele   Ervaring van . met helderziende Angele   Ervaring van . geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Niamh
  Ervaring met helderziende Niamh
  Lieve Niamh, allereerst bedankt. Ik was compleet radeloos, maar wat een ongelooflijke energie heb je mij gegeven. Ik vertrouw terug dat alles goedkomt, we zijn verbonden en die inzichten binnenkort te krijgen. Ik wacht met veel spanning af. Hoop dat je andere voorspellingen ook mogen uitkomen. Heel veel liefs Val.




Ervaring van Val met helderziende Niamh   Ervaring van Val met helderziende Niamh   Ervaring van Val geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Hartelijk dank voor het mooie consult. Direct to the point, No nonsens. Hopelijk komen de voorspellingen ook uit. Maar ik heb er alle vertrouwen in. Dank u. Ik hou je op de hoogte.




Ervaring van VV met helderziende Angele   Ervaring van VV met helderziende Angele   Ervaring van VV geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Angele, je bent 1 van de beste op de lijn, echt een topper. Goed, fijn en aangenaam gesprek. Geen blabla, maar echte antwoorden waar je wat aan hebt.




Ervaring van Anita met helderziende Angele   Ervaring van Anita met helderziende Angele   Ervaring van Anita geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Coen
  Ervaring met helderziende Coen
  Lieve Coen, bedankt voor het gesprek. Je zag al gelijk veranderingen, zeer positief. Ik spreek je gauw weer. Liefs S.




Ervaring van Anoniem met helderziende Coen   Ervaring van Anoniem met helderziende Coen   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  John liet vorige week weten dat ik uit moest kijken omdat ik op een of andere manier deze maand met justitie in aanraking zou komen. Waarschijnlijk iets groots wat niet fijn was en ik weinig aan kon doen.

Vanmorgen. Auto uit de garage gestolen, electronica weg, nou. Daar was die dan. De justitie op de stoep. Helaas had je gelijk John




Ervaring van Merel met helderziende John   Ervaring van Merel met helderziende John   Ervaring van Merel geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Monique, wat ben jij een lieve vrouw om mee te praten. Ik wacht tot september wat je me voorspelde. Jij hebt een sterke gave, bedankt voor je goede raad. Ik bel je zeker terug. Inge.




Ervaring van Inge met helderziende Monique   Ervaring van Inge met helderziende Monique   Ervaring van Inge geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Lisa, je bent top. Je bent prettig om mee te spreken, en met je gave voel je het snel en goed aan.




Ervaring van Shan met helderziende Lisa   Ervaring van Shan met helderziende Lisa   Ervaring van Shan geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Altijd een zuiver consult. Zet mij in mijn energie terug en stuurt mij de juiste richting op. Ik ben zo ver gekomen met haar inzichten. Kan weer genieten van het leven. Bedankt Mari Elena. Tot snel Nick.




Ervaring van Nick met helderziende Mari Elena   Ervaring van Nick met helderziende Mari Elena   Ervaring van Nick geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne-Fleur
  Ervaring met helderziende Anne-Fleur
  Zeer sterk invoelend vermogen, kon prefect aanvoelen. Ben benieuwd naar wat ze nog kon voelen hoe het zou verlopen. Het klopte wel volledig naar mijn beleving.




Ervaring van karo met helderziende Anne-Fleur   Ervaring van karo met helderziende Anne-Fleur   Ervaring van karo geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leandra
  Ervaring met helderziende Leandra
  Ik spreek u zo nu en dan en wat een oprechte lieverd bent u. Zuiver en heldere inzichten geeft u door. Ik heb u zojuist gesproken over P. en ik neem uw inzichten mee. Dank u wel lieve Leandra.

Liefs R (moeilijke naam, u weet wel wie).




Ervaring van R met helderziende Leandra   Ervaring van R met helderziende Leandra   Ervaring van R geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Mooi. Rustig. Duidelijk . En het klopt.




Ervaring van Vrouw met helderziende Salina   Ervaring van Vrouw met helderziende Salina   Ervaring van Vrouw geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Niamh
  Ervaring met helderziende Niamh
  Lieve Niamh, ik hoop dat je vanavond nog even online komt want de lijn was onderbroken. Veel liefs Val.




Ervaring van Valerie met helderziende Niamh   Ervaring van Valerie met helderziende Niamh   Ervaring van Valerie geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Goed luisteren oor en idd zoals de andere Miranda zegt snel to the point.
Ga je zeker nog een keer bellen.




Ervaring van Miranda met helderziende Yoshua   Ervaring van Miranda met helderziende Yoshua   Ervaring van Miranda geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Beste Donna,

Voorspellingen over liefde en wiskunde zijn uitgekomen.




Ervaring van S met helderziende Donna   Ervaring van S met helderziende Donna   Ervaring van S geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne-Fleur
  Ervaring met helderziende Anne-Fleur
  Werkelijk fantastisch. ze kan precies en zuiver aanvoelen wat er tussen mensen speelt en weet dit goed te verwoorden. Dank je wel.




Ervaring van C met helderziende Anne-Fleur   Ervaring van C met helderziende Anne-Fleur   Ervaring van C geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Shania
  Ervaring met helderziende Shania
  Lieve Shania ,
Ik bel jou al een hele poos . Wat ben jij ontzettend goed . Je hebt het ALTIJD aan het rechte eind . Al jouw voorspellingen zijn tot nu toe uitgekomen .
Je bent oprecht , hebt een super gevoel voor humor en bent heel eerlijk . Je brengt de boodschappen liefdevol over , maar toch direct . Ik waardeer je enorm . je hebt me echt door heftige tijden liefdevol ondersteund .
dikke , dikke knuffel . I love you . Stef.




Ervaring van Stef met helderziende Shania   Ervaring van Stef met helderziende Shania   Ervaring van Stef geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Coen
  Ervaring met helderziende Coen
  Lieve Coen, wat ben ik blij als ik jou heb gesproken, onze keukentafelgesprekken zoals ik het graag noem. Je zet mij weer met beide voeten op de grond. Met jouw down to earth wijze van waarnemen blijf ik vertrouwen houden in mijn toekomst.




Ervaring van Thea met helderziende Coen   Ervaring van Thea met helderziende Coen   Ervaring van Thea geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Faraz
  Ervaring met helderziende Faraz
  Wauw. Dankje wel Faraz.
Wat een verhelderend , transparant en op hoog niveau spiritualiteit met zeer veel ervaringen.
Je verdient van mij 5 sterren.




Ervaring van Cherida met helderziende Faraz   Ervaring van Cherida met helderziende Faraz   Ervaring van Cherida geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Faraz  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  You are the best .wat jij een paar jaar geleden hebt voorspeld is toch uitgekomen. fijn om je weer even te spreken dank je wel.




Ervaring van Wendy met helderziende Monique   Ervaring van Wendy met helderziende Monique   Ervaring van Wendy geplaatst op 15 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-breda.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-breda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-breda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-breda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden